Friday, December 4, 2009

Roslie & Siti Ilyana











Pasangan : Roslie & Siti Ilyana
Lokasi : Bagan Dato'

Majlis menyambut menantu(bertandang) ini berjalan dengan suasana yang meriah dan kenduri kendaranya masih dilakukan dengan bergotong royong oleh masyarakat setempat.
Tahniah buat pasangan ini..semoga kekal sehingga akhir hayat. Amin.

Thursday, October 22, 2009

INTAN & NIZAM

















Pasangan : Intan & Nizam
Lokasi : Ipoh
Tarikh : 31 july & 1st august

Tahniah kami ucapkan kepada pasangan ini kerana memilih kami sebagai OP untuk hari bersejarah mereka.
Majlis berlangsung dengan jayanya walaupun mendung di waktu petang . Cuma sedikit hujan yang menghampakan kami di lokasi outdoor . Walaupun pengantin agak kepenatan, mereka yang di temani kawan2 yang turut serta semasa outdoor tetap memberikan kerjasama yang terbaik.
Maaf dari pihak JaanLina kerana sedikit kelewatan bagi menyiapkan album mereka.
Semoga pasangan ini berbahagia hingga ke akhir hayat.

TQ
JaanLina

Monday, September 14, 2009

SELAMAT HARI RAYA


Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin
Dari Kami
JaanLina & Family

Friday, July 17, 2009

Farah dan Aziri







Pasangan: Farah & Aziri
Tarikh: 31mei 2009
Lokasi : Puchong
Outdoor : Putrajaya

Majlis berlangsung dengan meriahnya..thanks pada Farah kerana memberi kepercayaan kepada kami JaanLina sebagai OP untuk merakamkan kenangan buat majlis bersejarah untuknya. Walaupun kami yg sedikit kepenatan (selepas majlis di IPOH)namun ia tidak menggangu semangat kami untuk memberi yg terbaik untuk pasangan ini.
Kami doakan pasangan ini akan berbahagia sehingga akhir hayat mereka..AMIN

Thanks
JaanLina

Thursday, July 2, 2009

Azian & Ghazi



Please Enjoy...
!!!!!


video

Friday, June 19, 2009

WEDDING - Azian & Ghazi





Majlis berlangsung didalam keadaan yg meriah, tahniah kami ucapkan buat pasangan ini. Terima Kasih dari pihak JaanLina kerana memilih kami sebagai OP untuk hari bersejarah mereka.
Ucapan Selamat Pengantin Baru dari JaanLina semoga berbahagia ke akhir hayat.

MOTORCROSS -Gua Tempurung

Sunday, April 26, 2009

WEDDING - Fairul n Mimi

Apa yang menariknye di majlis ini ialah memang dibuat cara kampung..... dari persediaan.... gotong-royong memasak sehinggalah pada hujung majlis diadakan Majlis berkhatan cara kampung... kalau sekarang dah susah nak jumpa tok mudim datang rumah.... tapi hari tu ... jeng.. jeng.. jeng.. tok mudim dah datang.... Anak kami Ajim sampai fobia dengar perkataan bersunat.. hehehe












Monday, April 20, 2009

Sunday, March 15, 2009

Thursday, February 19, 2009

WEDDING - Liza & Bad








Majlis perkahwinan ni berlangsung di dalam keadaan hujan yg lebat dari pagi sehingga ke malam hari, pasti nya kami dari JaanLina sebagai OP pada hari tersebut berasa gelisah untuk menghadapi suasana yg macam tu. Walau bagaimana pun majlis tetap berlangsung dalam keadaan yg meriah.
To Liza 'N' Bad ,
tahniah dari kami JaanLina , semoga kalian akan berbahagia ke akhir hayat.
Majlis


JaanLina Artwork

Sunday, February 8, 2009

STUDIO- Me & StudioAn


Gambar lama yg bru ni nak upload
mereka (Zuki & Azlani) yg banyak memberi ruang dan tunjuk ajar kepada kepada saya di dalam bidang wedding ni ..dan yg penting tu memilih saya menjadi penembak upahan mereka he he he..
jangan lupa panggil le selalu...

JaanLina Artwork

BIRTHDAY PARTY - Nisha & Rohel






Salam....
Entry kali ini adalah birthday party dari keluarga Pakistan, Nisha & Rohel..
dia org ni kira cam aku punya regular customer la..... hehehe mmg best malam tu kaki aku dok goyang goyang je nak menari sama....

Last year ada gak shoot diaorg punya wedding ..
Klik Wedding Pakistan kalo nak tgk ...

happy birthday to Nisha & Rohel
from
Jaanlina

OUTTING- Senja di Kampung Pisang Bt. Gajah


Panorama senja ketika outting bersama grafikwarna,joy & adey di Kg Pisang

Jalan-Jalan It's Me

Ini aku ..he hee he.. ditembak oleh bini aku ler....


Jaanlina

WEDDING-Outdoor Noraziah & Zamri at Johore Bahru

Cover Album





Jauh perjalanan Luas pengetahuan itu pepatah yg selalu kita dengar..so wedding kali ini adalah di JB cukup jauh kami berjalan, dari Utara ke Selatan. thanks pada Yat & Zam (Noraziah & Zamri) kerana mempercayai kami sebagai OP untuk majlis gemilang mereka. Bertambah lagi pengalaman kami, adat resam di Johor banyak bezanya dengan di Perak.
Majlis perkahwinan mereka berjalan dengan meriah dan lancar. Lokasi Outdoor disekitar kawasan UTM Skudai.

p/s: mmg penat...masa nak balik ipoh hari tu berapa banyak stop kat R&R ...kasi tidur puas2 hehe bertolak dari JB 7.00pm sampai Ipoh 5am, dalam hati bile ler nak sampai rumah ni blehhh zzzzzzzzzz...

that alls from us..
tahniah untuk pasangan ini semoga berbahagia menjalani hidup ini

jaanlina